LOs Sommerpatrulje i Østfold 2024!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Bli med på LOs sommerpatrulje og gjør en forskjell i Østfold!

Det er mange unge som har planer om å skaffe seg en sommerjobb for å tjene litt ekstra penger i sommer. Da er det viktig å kjenne sine rettigheter. Ved å melde seg på LOs sommerpatrulje kan du hjelpe de unge, med å få kjennskap til sine rettigheter. Under møte vil du også få kartlagt hvordan unge arbeidstakere i Østfold har det ute i jobb. I forkant vil du få opplæring slik at du blir rustet til å besvare spørsmål og står klar til å hjelpe de unge!

Hva er LOs sommerpatrulje?

I 40 år har LOs sommerpatrulje i Østfold vært på veien for å sikre at unge arbeidstakere har det trygt og rettferdig på jobb. Vi vet at det ikke alltid er enkelt å stå opp for sine rettigheter, spesielt når du er ny i arbeidslivet. Derfor reiser over 400 dedikerte LO-ungdommer rundt i hele Norge for å sjekke at alt er i orden på din arbeidsplass. Les mer om LOs sommerpatrulje her.

Hvorfor er det viktig?

Har du vært ny i arbeidslivet? Du lurte kanskje da på om du hadde krav på en arbeidskontrakt, eller om lønnen din faktisk matchet det dere hadde avtalt? Kanskje har du til og med opplevd at sjefen din ikke var helt hyggelig mot deg. Dette er dessverre realiteten for mange unge arbeidstakere. LOs sommerpatrulje er her for å sørge for at unge får informasjon om det dem har krav på og veiledning til hjelp om dem ønsker det!

Hvordan kan jeg melde meg på LOs sommerpatrulje?

For å bli med på LOs sommerpatrulje må du være medlem av et LO-forbund. Er du ikke medlem? Bli meldlem. 
Hvis du er medlem, kan du melde deg på LOs sommerpatrulje.

Opplæring blir gitt til alle deltakere.
Dato for opplæring, er oppgitt i påmeldingslinken.

Gjerne kontakt med faglig ungdomssekretær, om det er noen spørsmål angående Sommerpatruljen i Østfold.

Kontakt

Ummu Aylin Çukurova

Faglig ungdomssekretær

Telefon: +47 91 12 75 54

E-post: uac@lo.no

Kalender