Tillitsvalgtkonferanse før Raw Air

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Tillitsvalgtkonferanse før Raw Air

Vi vil gjøre stas på tillitsvalgte og inviterer til faglig konferanse og hopprenn 12. mars! Clas Brede Bråthen og Gerd Kristiansen kommer - kommer du?

Sist oppdatert:

Tillitsvalgte er den viktigste medlemsfordelen og selve ryggraden i LO! LOs regionkontor inviterer til konferanse i forkant av Raw Air i Granåsen, der vi belyser ulike sider ved det å være tillitsvalgt, samarbeid, trygghet og fellesskap.

Du vil treffe Hopplandslaget, LOs ledelse, Sintef og LOs regionkontor og få høre god trøndersk musikk med Frode Hårstad.

Etter middag og utdeling av populære LO-luer og termokrus, vil Clas Brede Bråthen fra Hopplandslaget og tidligere LO-leder Gerd Kristiansen ta oss med til Granåsen for å oppleve verdens beste skihoppere. Deltakerne får gratis inngang til Raw Air i Granåsen!

Deltakelse på konferanse, servering, buss og inngang til Granåsen dekkes av LO! Eventuell tapt arbeidsfortjeneste og reisekostnader dekkes av forbund/lokalorganisasjon. Ta med deg tillitsvalgte på arbeidsplassen, klubben eller foreningen. 

Husk varme klær og sko til Raw Air i Granåsen. 

Begrenset antall plasser – først til mølla som gjelder. 

Meld på til trondelag@lo.no innen 2. mars.

Her er programmet.