Tillitsvalgtåret i LO

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Ståle Knoff Johansen og Gunn Elin Høgli, LOs representanter fra Trøndelag til LOs Representantskap

Tillitsvalgtåret i LO

I 2019 har LO fokus på tillitsvalgtes vilkår på arbeidsplassen. 4. november markerer vi Tillitsvalgtåret i Namsos - bli med!

Det er de tillitsvalgte som er ryggraden fagbevegelsen og det er gjennom tillitsvalgte vi kommer i kontakt med medlemmene. I år marker LO Tillitsvalgtåret og 2019 skal brukes til å øke statusen til de tillitsvalgte.

Det er de tillitsvalgte som forvalter Hovedavtalen og forhandler med ledelsen, som sørger for at tariffavtalene overholdes, som verver nye medlemmer og som hjelper medlemmene ute på arbeidsplassene.

At disse oppgavene blir ivaretatt på en skikkelig måte er avgjørende for medlemmene. Nettopp derfor skal Tillitsvalgtåret benyttes til å verdsette tillitsvalgtes uvurderlige innsats.

Under regionkonferansen i Trøndelag markerer vi Tillitsvalgtåret i LO på Scandic Rock City Namsos mandag 4. november kl. 15.30

Som tillitsvalgt i et LO-forbund inviterer vi deg til markering av tillitsvalgtes år. Du vil møte andre tillitsvalgte fra hele Trøndelag, og få faglig påfyll som gir styrke og motivasjon i ditt viktige tillitsverv. Kvelden avsluttes med middag og kulturinnslag.

Program
15.30 Markering av tillitsvalgtes år, med enkel servering
16.00 Den norske modellen sett fra bedriften, med Jan Christian Vestre
17.00 Livet som lokal tillitsvalgt – hva har vi i verktøykassa
19.00 Middag med kulturinnslag

Invitasjon her.

Påmelding innen 25. oktober til trondelag@lo.no.