Slik blir 1. mai i Trøndelag

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Slik blir 1. mai i Trøndelag

Se oversikt over lokale digitale markeringer i Trøndelag på arbeidernes dag.

I år blir det alternativ markering av 1. mai for å begrense smitten av Covid-19. Flere av LOs lokalorganisasjoner har utarbeidet egne digitale markeringer på Arbeidernes internasjonale kampdag. Det blir også nasjonal livesending fra Youngstorget og webinar dagen før dagen.

 

Torsdag 30. april

Kl. 09:00: Frokost-webinar dagen før dagen. Det blir tale av LOs 1. nestleder Peggy Hessen Følsvik og 1. mai-underholdning med Magnus Hestegrei. For å delta klikk på følgende lenke rett før sending: https://2ab4t8a9.videomarketingplatform.co/los-frokost-webinar-dagen-for-dagen

 

Fredag 1. mai

Kl. 11.00: LOs hovedsending fra studio på Youngstorget med taler og appeller, lokale innslag, arbeidersanger og andre kulturelle innslag. Se www.1mai.no

Kl. 13.00: LO på Røros og Holtålen har sending på Fjell Ljom.

Kl. 14.00: LO i Ytre Namdal har sending på Facebook. Sofaprat med leder i LO i Ytre Namdal, May-Iren Arnøy, ordfører Amund Hellesø og fylkestingsrepresentant Terje Sørvik.

Kl. 15.00: LO i Orkland og omegn har sending på Facebook med appeller, korpsmusikk, intervjuer med mer.  

Kl. 16.00: LO på Fosen har sending på Facebook med arbeidersang, tale av leder for LO på Fosen, Øyvind Wiger-Haraldsvik, appeller ved Vibeke Stjern (Ap), Anne Kirkbak (SV) og Ole Edvard Antonsen (Rødt).

Kl. 17.00: LO i Steinkjer og omegn, LO i Inderøy og Leksvik, LO i Verdal, LO i Levanger har livesending med gjester og musikk på Trønder TV og som streames av Trønder-Avisa.

Kl. 19:00: LOs ungdomsutvalg i Trøndelag og Klassekampen avholder digitalt debattmøte på LO Trøndelags Facebook.

LO i Trondheim, LO i Namsos og omegn og LO i Stjørdal og Meråker: klikk deg inn på www.1mai2020.no og delta i digitalt demonstrasjonstog, hør lokale appeller og se arbeiderkultur.

LO Selbu og Tydal holder appell på Nea Radio. Radiokanalen sender 1. mai-sending med taler, intervjuer, reportasjer og arbeidersang fra kl. 08.00 og ut dagen.

LO i Gauldal holder appell under Melhus Arbeiderpartis sending på Facebook som starter  kl. 10.00.