Har du sikret deg rabatterte billetter til Pstereo 2019?

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Har du sikret deg rabatterte billetter til Pstereo 2019?

LO er stolte samarbeidspartnere med Pstereo og har gleden av å tilby deg som medlem i et LO-forbund rabatterte festivalbilletter.

Som en del av samarbeidet mellom LO og Pstereo har vi gleden av å tilby medlemsrabatt på Pstereo-billetter. Det er begrenset antall, og "først til mølla" som gjelder.

Pstereo er blant Midt-Norges største musikkfestivaler som arrangeres på parkområdet Marinen i Trondheim. Festivalområdet er noe av det som gjør Pstereo unik. Marinen ved Nidelva er en av byens mest populære parker, med fantastisk utsikt til både Nidarosdomen, Festningen og universitetets hovedbygning. I 2019 arrangeres festivalen tre dager til ende, 15. - 17. august. 

Festivalen har siden oppstarten i 2007 fått en stadig større plass i hjertet til både trøndere og tilstrømmende publikummere, mye på grunn av Pstereos overordnede mål om å alltid tilfredsstille deg som musikkglad festivalgjenger. Målet har vært å booke svære navn, ukjente artister på randen av gjennombrudd, bandene du ikke visste at du likte – og alt imellom. Alt spredt utover Trondheims desidert beste location, og i klubblokaler byen over når lysene slukkes på Marinen. Kan du komme på en bedre måte å markere de siste sommerdagene?

LO vil være tilstede under festivalen med egen lounge!

Bestill rabaterte LO-billetter på din LOfavør app! Har du ikke lastet ned appen? Ta fram mobilen, gå på App store eller Google play, skriv inn LOfavør. Alle som bor i Trøndelag og som er pålogget med medlemsnummer vil du få tilgang til de meget prisgunstige billettene.

Les mer om festivalen her!