Kongressdelegater fra Møre og Romsdal

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kongressdelegater fra Møre og Romsdal

Det er under en uke igjen til LO kongressen braker løs. Her kan du bli bedre kjent med alle delegatene fra Møre og Romsdal. (Saken oppdateres forløpende)

Cecilie Therese Lund, delegat LO Møre og Romsdal fra Handel og Kontor

282279806_556568109214754_8972459640847279036_n.jpg

Hvem er  Cecilie?
Cecilie Therese Lund er 30 år, født og oppvokst i Ålesund. Hun har barn på 11, 8 og 7. Cecilie er leder i LOs ungdomsutvalg i Møre og Romsdal, og er ungdomskontakten i avdelingsstyret til HK Møre og Romsdal. Hun er for tiden fulltidsstudent og studerer internasjonal markedsføring, ved siden av en jobb som «marketing intern» hos Mørenot AS, og begynner straks som kunderådgiver hos Nordea. Kommer fra over 10 år i dagligvarebransjen.

Hva ser du frem til med LO kongrssen?
"Gleder meg til selve opplevelsen, samt gode og lærerike debatter. Ikke minst, stifte nye bekjentskaper.
Forventninger: lære masse jeg kan ta med meg videre i bevegelsen og å få sagt det jeg vil si".

Cecilie Søllesvik, delegat Fellesforbundet

Hvem er Cecilie?
Cecilie bor i Angvik i Gjemnes kommune. Hun er leder for Fellesforbundet avd. 65 (Nordmøre og Romsdal, Rindal og Halsa i nå Heim kommune.) Cecilie har sin bakgrunn innen havbruk og jobbet tidligere i Lerøy.

Hva ser du frem til med LO kongressen?
"LO kongressen er en viktig arena for fagligpolitiske spørsmål, næringsutvikling  og organisasjonsutvikling.
Jeg er litt vedtektsnerd og ser frem til at spesielt vedtekter for lokalorganisasjonene får en gjennomgang og blir mer fremtidsrettet og  brukervennlig.
Jeg ser frem til gode debatter og treffe mange dyktige folk. Blir en viktig debatt om Norges "gullgruve" -  oljen vår og inntektene og arbeidsplassene den skaper, og veien fremover med å utvikle den på en fremtidsrettet måte og ikke avvikle den.
Jeg tror pensjon og strøm blir sakene det blir mest snakk om – som også betyr mye direkte på "lommeboka" til folk."

 

Mariann Brandstad, delegat Fagforbundet

blobid0.jpg

Hvem er Mariann?
Mariann bor på Averøy. Hun er regionleder for Fagforbundet Møre og Romsdal og ble valgt som leder i 2007.
Tidligere jobbet hun som hjelpepleier i hjemmetjenesten i Averøy.

Hva ser du frem til med LO kongressen?
"Gleder meg til gode diskusjoner og vedtak som fattes av fellesskapet i LO familien."

 

Arnt Silseth, delegat Fagforbundet

Arnt Silseth.jpg

Hvem er Arnt?
Arnt er 57 år og bosatt i Molde. 
Han har hatt ulike tillitsverv i Norsk kommuneforbund/Fagforbundet siden 1996.
Arnt er ansatt som konsulent i Kompetanse og næringsavdelingen i Møre og Romsdal fylkeskommune, er i dag heltidsfrikjøpt som opplæringsansvarlig i Fagforbundet Møre og Romsdal. 

Hva ser du frem til med LO kongressen?
"Det viktigste for meg er: Arbeid til alle."

 

Jack Narve Sæther, delegat Fellesforbundet

image5tmb.png

Hvem er Jack?
Jack er 59 år og bor på Ellingsøy i Ålesund kommune. Han er gift, har 3 barn og 7 barnebarn. Jack starter som 16 åring hos en maskinentreprenør med boring, graving og dumper/traktorkjøring. Han har lang erfaring innenfor transportnæringen. I 2001 startet han å kjøre handicap transport hos ålesund Taxi, hvor han ble tillitsvalgt og kom i i styret til Nordvest Transportarbeiderforening. I 2004 ble han valgt til nestleder og deretter leder i 2005. I 2006 slo de seg sammen med Nordmøre og Romsdal Transportarbeiderforening og dannet Møre og Romsdal Transportarbeiderforening hvor Jack ble valgt som den første lederen. 
I 2019 fusjonerte Transportarbeiderforbundet inn i Fellesforbundet og de tok navnet Fellesforbundet avd. 20 Transport Møre og Romsdal hvor Jack fortsatt sitter som leder. 

Hva ser du frem til med LO kongressen?
"Det er nok ikke overraskende at jeg er opptatt av samferdsel og arbeidsforhold innen disse yrkene og da spesielt i forhold til det som har skjedd med drosjebransjen, er opptatt av at regjeringen holder sitt løfte om å reversere frislippet slik at de som arbeider innenfor drosje skal kunne leve av det og at bedriftene er i stand til å drive lovlig virksomhet.

Forventer mye diskusjoner og gode samtaler, det er lagt opp til et heftig kjør, men det blir spennende. Forventer at LO kongressen setter Norge foran slik at vi kan ha inntekter fremover … utvikle oljebransjen, den kommer til å tilpasse seg redusert etterspørsel helt automatisk, vi kan ikke sage av den eneste store grina vi sitter på… bare det kan jo bli et heftig tema."

 

Jonny Meland, delegat Handel og Kontor

imagelkkle.png

Hvem er Jonny?
Jonny jobber i Norsk Hydro ASA på Sunndalsøra som regnskapskonsulent. 
Han er leder i Handel og Kontor Region Midt-Norge og representant i Forbundsstyret i HK.

Hva ser du frem til med LO kongressen?
"Jeg gleder meg til å bidra til gode debatter og vedtak for å gjøre LO enda bedre for alle de nesten en million medlemmene." 

 

Ravinthrakumar Suntharalingam, delegat LO Møre og Romsdal fra FLT

Ravinthrakumar.jpg

Hvem er Ravinthrakumar?
Ravinthrakumar er 62 år og kommer fra Sri Lanka. Han bor i Brattvåg er gift, har 2 barn og venter sitt første barnebarn om to uker. Ravinthrakumar har bodd i Møre og Romsdal siden 1986. 
Til daglig jobber Ravinthrakumar på Vard Søviknes. Han ble valgt inn i fagforeningen i 1999 og er i dag plasstillitsvalgt på Vard Søviknes og avdelingsleder i FLT avd. 109 Haram.