Velkommen til LO Innlandet, Lisbeth!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Lisbeth Berntsen Grandalen
Lisbeth Berntsen Grandalen

Velkommen til LO Innlandet, Lisbeth!

Lisbeth Berntsen Grandalen starter som ny organisasjonsmedarbeider i LO Innlandet 23. mars. Lisbeth kommer fra ledervervet i FO Oppland. I LO skal hun bidra til en sterkere fagbevegelse i Innlandet, sammen med kolleger i LO og fagforeningene.

Lisbeth Berntsen Grandalen er 46 år og fra Lillehammer. Hun er utdannet sosionom, og har variert arbeidserfaring fra både privat og offentlig sektor. Hun kan skilte med arbeidserfaring fra butikk, gatekjøkken, taxisentral, barnehage, skole, avlastningsbolig og sykehus

Lisbeth har erfaring som tillitsvalgt i flere år, de siste seks årene som fylkesleder i FO Oppland.

Dette sier Lisbeth Berntsen Grandalen om å begynne å jobbe i LO:

-Jeg er stolt av fagbevegelsen og det den har betydd for utviklinga av velferdsstaten. Gleder meg, og er spent, glad, ydmyk, takknemlig og lykkelig over å få lov til å begynne i LO Innlandet.

Lisbeth sier videre at hun ser fram til å være med på å få enda flere til å se hvilken betydning LO og fagforeningene har for alle arbeidstakere og den politikken som føres i landet. Et godt og nært samarbeid med fagforeninger og LO lokalt. 

Rent praktisk, skal Lisbeth ha kontorsted på Gjøvik. Men hele Innlandet og alle forbundsområder er nedslagsfelt for arbeidet. 

- Jeg gleder meg til bli en del av et flott lag, sier Lisbeth Berntsen Grandalen. Og på kontorene på Gjøvik og Hamar gledes det over at Lisbeth blir en del av laget.