"Lokalpedal-Tour de LO" 5.-9. juni

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

"Lokalpedal-Tour de LO" 5.-9. juni

Tillitsvalgte og medlemmer i LO- familien inviteres til å bli med når vi skal sykle pilgrimsleden fra Hamar til Otta. Bli med på en eller flere etapper, eller møt opp på noen av stoppene våre underveis.

På hjul for gode verdier 5.-9. juni

Kampanjen "Tour de LO" blir en sykkeltur der vi  setter fokus på saker som er viktige for oss i LO- familien. Pilgrimsleden er en løype for refleksjon, og vi deler praten om de gode verdiene og viktige sakene i denne kampanjen.

Underveis på denne reisen gjennom denne delen av Innlandet, skal vi møte interessante mennesker. Våre tillitsvalgte, politiske kandidater, samfunnsaktører og mennesker med sammensatte roller på stedene vi besøker.

Møter i gater og på torg 

Stoppestedene på reisen skal være gode møter mellom mennesker! LO Innlandet setter opp stands og inviterer på pølsefest. Her skal vi møtes til en god prat om det som blir viktig for oss i tida framover. Hva som blir viktig i valget til høsten er naturlig å snakkes om. Hva er avgjørende når du stemmer ved fylkestings- og lokalvalget?

Reiseruta. Sett av datoene!

Ruten oppgis med stoppesteder med avreise, lunsjtid og ettermiddag. Sykkeletappene skjer mellom stoppestedene. Detaljert plan kommer senere, så snart alle detaljer er på plass.  

5. juni:
Hamar- Brumunddal-Moelv

6. juni:
(Sen avreise) Moelv-Lillehammer (ettermiddag) 

7. juni:
Lillehammer- Tretten- Øyer

8. juni:
Tretten- Ringebu- Harpefoss

9. juni:
Harpefoss- Kvam- Otta