Påmelding til Agenda Innlandet 14. januar er åpen

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Iver Erling Støen (LO), Jon Kristiansen (NHO), Richard Heiberg (SpareBank1Østlandet), Tron Bamrud (Innlandet fylkeskommune)
Samarbeidspartnerne for Agenda Innlandet

Påmelding til Agenda Innlandet 14. januar er åpen

Det er viktig for tillitsvalgte å være med der premissene for framtida legges. Vi står ved et veiskille når Hedmark og Oppland slår seg sammen til Innlandet fylke. Konferansen Agenda Innlandet er startskuddet. Tillitsvalgte er der sammen med andre nærings- og samfunnsaktører. Bli med på Innlandets viktigste møteplass!

LO Innlandet er medarrangør for konferansen sammen med NHO Innlandet, SpareBank 1 Østlandet og Innlandet fylkeskommunePartene vil gjennom samarbeidet bidra til at det skapes gode arbeidsplasser og etableres nye bedrifter i Innlandet, gode rammebetingelser for næringslivet og at flest mulig deltar i arbeidslivet.

Agenda Innlandet har disse satsingsområdene:

  • Agenda Innlandet konferansen: Innlandets viktigste møteplass for næringsliv, politikk, forvaltning, forskning og utdanning fra hele fylket.
  • Kunnskap, fakta og innsikt: Øke kunnskapen om Innlandet, skape debatt og utfordre nasjonale aktører gjennom fakta og informasjon om og fra Innlandet, og skape faktabasert grunnlag for å fortelle om Innlandets muligheter og vise potensiale for verdiskaping.
  • Systematisk arbeid med kommunikasjon skal gi Innlandet større nasjonal synlighet og økt gjennomslag.

 

Agenda Innlandet konferansen 2020 arrangeres i Hamar kulturhus tirsdag 14. januar 2020. Konferansen vil bli den største i sitt slag i Innlandet og vil også markere starten på det nye Innlandet fylke. Hamar kulturhus har ca. 450 plasser og det forventes deltakere fra alle deler av det nye fylket.

Meld deg på konferansen her:

Agenda_Innlandet_invitasjon_231019 (004).pdf