LOfavørkurs høsten 2022

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Bli med på LOfavørkurs høsten 2022

LO Innlandet arrangerer 2 LOfavørkurs høsten 2022. Det første på DFDS til København 9. - 11. september med målgruppen tillitsvalgte og førstelinjetjenesten. Det andre på Color Line til Kiel 30. oktober til 1. november og er åpent for alle LO-medlemmer.

Etter 2 år uten LOfavørkurs er vi endelig klare til å invitere til kurs i LOfavør igjen. 

 

DFDS | København 9. - 11. september

Målgruppen for kurset er tillitsvalgte og andre i førstelinjetjenesten som bruker LOfavør i sitt daglige arbeide med organisasjonen og dermed trenger påfyll. Det er begrenset antall plasser, men hvis plassene ikke fylles opp vil det også åpnes for alle.   Påmeldingsfristen er 10. august 2022. 

For begge kursene gjelder: LO dekker opphold og mat på båten. Reise til og fra Oslo og tapt arbeidsfortjeneste må dekkes av den enkelte deltaker, eller man kan søke/spørre eget forbund om å dekke. Dette bør avklares før påmelding. 

Programmet ettersendes til påmeldte deltakere, men oppmøte i Oslo vil være 10:30 fredag 9. september og vi vil være i Oslo igjen 11. september klokka 10:00. 

Påmelding til kurset på DFDS gjøres her! 

Color Line | Kiel 30. oktober - 1. november

Målgruppen for kurset er tillitsvalgte og medlemmer i Innlandet som føler de trenger påfyll og informasjon om LOfavørfordelene i medlemskapet. 

Programmet ettersendes til påmeldte deltakere, men oppmøte i Oslo vil være 11:00 søndag 30. oktober, med retur på tirsdag klokka 10:00. Påmeldingsfristen er 15. september 2022. 

Påmelding til kurset åpent for alle medlemmer på Color Line gjøres her! 

For spørsmål ta kontakt med innlandet@lo.no