Åpent folkemøte om forsvarssatsingen i Østerdalen

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Portretter av innlederne i arrangementet
Nils Kristen Sandtrøen, Mona Stormoen,, Per Erik Wilhelmson, Tor Kristian Godlien.

Åpent folkemøte om forsvarssatsingen i Østerdalen

Langtidsplanen for forsvaret er nylig vedtatt i Stortinget. Forsvarssektoren skal styrkes med 4600 ansatte, 4600 vernepliktige og 13700 reservister. Dette vil medføre en betydelig økt aktivitet i Østerdalen. Rekruttskolen og den nye Brigade Sør betyr at langt flere personer kan etablere seg, jobbe og bo i regionen vår.

Åpent møte- muligheter for næringslivet og kommunene

Tid: 25.juni kl. 18.00-20.00

Sted: Elgstua Hotell

Elverum Arbeiderparti og LO i Innlandet inviterer i den anledning til åpent folkemøte om betydning av denne forsvarssatsningen for næringslivet og kommunene.

Innledere: Sandtrøen, Stormoen, Wilhelmson og Godlien

Stortingsrepresentant Nils Kristen Sandtrøen for Hedmark og Arbeiderpartiet innleder. Sandtrøen er representant i finanskomitéen. Komitéen har ansvaret for det reviderte nasjonalbudsjettet der første del av den økonomiske opptrappingen til Forsvaret skal avgjøres.

Mona Cicilie Stormoen fra Innlandet Arbeiderparti og medlem i presidentskapet Norges Forsvarsforening har ordet om betydningen fra fylkesperspektivet.

Per Erik Wilhelmson, kjøkkensjef på Terningmoen og leder i NTL Forsvar Østerdal, forteller om dimensjonene i denne satsingen blant annet innenfor behovet for innkjøp.

Tor Kristian Godlien, leder i LO Sør-Østerdal og tillitsvalgt i forsvaret informerer om betydningen fra personalsiden.

- Ta med naboen eller venner

- Vi håper alle som har lyst og nysgjerrig på å høre om forsvarssatsningen og ringvirkningene av denne, benytter anledningen denne kvelden. Det er bare å ta med seg kjente, også. Møtet er åpent for alle.

Det serveres kaffe og en baguette!