ukas tv Caroline

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Bilde av Caroline
Caroline Wilson Iglebæk er ukas tillitsvalgte.

-Husk at vi alle er i en vanskelig situasjon, hvis ting er vanskelig gi beskjed

I denne utfordrende tida er våre tillitsvalgte viktigere enn på lenge. I ukene fremover skal vi bli nærmere kjent med noen av de tillitsvalgte som hver dag jobber for at medlemmene våre skal ha det bra på jobb. Denne uka har vi snakket med Caroline Wilson Iglebæk som er ungdomstillitsvalgt.

Navn og alder: Caroline Wilson Iglebæk, 20år

Bosted: Kristiansand, Justvik

Fritidsinteresser: Jeg er utrolig glad i å arrangere ting som gir andre glede, jeg har derfor vært engasjert rundt ungdoms og kulturarrangementer lenge. Jeg er også glad i å bake og lage god mat, og har derfor valgt det til yrke J

Arbeidsplass: Bønder i byen, restaurant i Kristiansand

Tillitsverv – både lokalt og evt. regionalt og sentralt:

Lærlingerepresentant i yrkesopplæringsnemnda.

Ungdomsleder i fellesforbundet avd3, Agder fagforening.

Nestleder i ungdomsutvalget til LO i Agder.

 

Har du noen tanker om det å være tillitsvalgt generelt:

Jeg syntes det å være tillitsvalgt er en stor ære, det gir meg utrolig mye å få være med på noe så stort. Jeg lærer nye ting hele tiden, og er så heldig å få bli kjent med noen av de fineste folkene jeg vet om!

 

Så noen spørsmål knyttet til den spesielle situasjonen vi har nå

Hvordan er det hos dere akkurat nå:

Det er utrolig merkelig at alt er satt på pause, det å se en helt fullstappa kalender bli tømt helt tom på bare et døgn føles veldig rart. Man får liksom litt perspektiv på ting, og innser hvor utrolig viktig det er å sette pris på de stundene man har sammen. 

Har du tips til positive aktiviteter i denne situasjonen:

Det å komme seg ut og ta litt luft har vært veldig bra for meg, det finnes også utrolig mange gode podkaster man kan høre på når man er ute og går. Jeg er også utrolig glad i håndarbeid så det å ha noe annet å tenke på er å anbefale! Jeg har begynt å brodere bunad samtidig som jeg sakte men sikkert runder Netflix...

Er det noen du vil gi en spesiell takk/honnør til i disse tider:

Jeg vil gjerne gi en stor takk og luft klem de som tenker på alle som ikke har det så godt i denne tiden, de som går over alle forventninger for å passe på at alle føler de har noen de kan prate med. For meg har ungdomssekretærene Ingelin og Fidan vært helt fantastiske, de ringer og de sender melding. De gjør alt for at de som trenger det får den støtten og hjelpen de trenger! For meg er dere noen av de største heltene i en ellers tung og rar hverdag!

Andre ting du gjerne vil dele med andre i LOfellesskapet:

Husk at vi alle er i en vanskelig situasjon, hvis ting er vanskelig gi beskjed! Det er alltid noen som kan og gjerne vil hjelpe og høre på deg! Vi heier alle på hverandre!