Sommerpatruljen 2023 i Agder

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Årets sommerpatrulje

I perioden 03. juni – 07. juli 2023 skal LOs sommerpatrulje på veien for 39. gang på rad, hvor vi besøker bedrifter i hele Agder.

Siden 1985 har LOs sommerpatrulje reist rundt i landet og besøkt ungdommer i sommerjobben sin. Hensikten med LOs sommerpatrulje er å informere ungdommer om pliktene og rettighetene i arbeidslivet, organisere flere ungdommer i et LO-forbund, og hjelpe ungdommer som har utfordringer i jobben sin.

I fjor ble det for tredje året på rad oppdaget en økning brudd på arbeidsmiljøloven. Mange unge har ikke fått informasjon om hvilke rettigheter og plikter de har i arbeidslivet. Da er det for mange utfordrende å vite hvilke vilkår de ikke skal akseptere. Derfor trenger vi at du blir med oss for å passe på at alt er som det skal være.

Ved å delta på LOs sommerpatrulje vil du bli kjent med mange andre ungdommer som er medlem i et LO-forbund, du vil lære mye om spillereglene i arbeidslivet, og du får være med i et viktig arbeid som bidrar til et trygt og godt arbeidsliv for ungdommer i Norge.

LOs sommerpatrulje krever ingen forkunnskaper for å delta og LO vil gi deg nødvendig kunnskap gjennom kurs i forkant av patruljen.

 

Ønsker du å delta på årets patrulje? 

Kurs i forkant av patruljen: 1. juli

Påmelding: kopier denne linkadressen: https://forms.gle/K1U4NGpCYXjRHAB17

Ansvarlig ungdomssekretær: Hannah Olsen
Telefon: +4747246263
E-post: hannah.olsen@lo.no

Ansvarlig ungdomssekretær: Tommy Tverdal
Telefon: +47954 14 431
E-post: tommy.tverdal@lo.no

Kontakt

Kontakt

Tommy Tverdal

Faglig Ungdomssekretær - studentarbeid

Telefon: +4795414431

Epost: tommy.tverdal@lo.no