Ny ledelse i LOs Ungdomsutvalg i LO Agder

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Ny ledelse i LOs Ungdomsutvalg i Agder

LOs Ungdomsutvalg i Agder har valgt Glenn Rinden og Caroline Wilson Iglebæk til å ta over stafettpinnen, og de er høyt motivert for å lede LO Agders ungdomsarbeid.

Ungdomsutvalget takker for innsatsen til avtroppende leder Marius Zaal (Postkom), og avtroppende nestleder Arja Melheim (NAF), og er glad for at de begge fortsetter å være en del av Ungdomsutvalget.

prøver dette og.jpg

Ny leder Glenn Rinden (32) Kommer fra renovasjonsbransjen, og er kasserer i Fellesforbundet avdeling 41 – Agder Transportarbeiderforening. Han har vært medlem i LOs Ungdomsutvalg i Agder siden 2016, og har derfor solid erfaring med arbeidet som skal ivaretas her.

 

- Utrolig gøy å få tillitten av unge representanter fra de respektive forbundene! Det har vært en god utvikling i kunnskap og organisatorisk arbeid det siste året, og det gleder meg å være en del av lederskapet videre i denne prosessen, sier Rinden.

 

Glenn er veldig motivert for å bruke sine 2 siste år som offisiell ungdom i lederposisjon, og er positiv til ungdomsutvalgets handlingsplan for 2020.

 

- Vi kommer til å fokusere mye på det nylig konstituerte Fagligpolitiske Ungdomsforumet, Sommerpatruljen, lærlinger og yrkesfag. Med den flotte buketten i ungdomsutvalget er jeg sikker på at vi får gjort mye bra ungdomsarbeid, og ikke minst gjennomført mange saker på dagsorden!

 

Ny nestleder Caroline Wilson Iglebæk (20) er kokk, sitter i ungdomsutvalget til Fellesforbundets Avd. 3, og er lærlingerepresentant i Yrkesopplæringsnemnda. Hun ble medlem i LOs Ungdomsutvalg i Agder i 2019, og merket fort at her hørte hun hjemme.

 

- Det jeg gleder meg mest til ved å være nestleder i ungdomsutvalget er å lære mer om utvalget og hvordan det jobber, slik at jeg selv forhåpentligvis kan lede det best mulig videre en dag. Jeg gleder meg til å få erfaring, og til å jobbe med fantastisk dyktige folk som kan hjelpe meg til å bli bedre på ting som jeg syntes er utfordrende, sier hun.

 

Caroline og Glenn vil lede ungdomsarbeidet i samarbeid med Ungdomsekretærene i LO Agder, Fidan Mamedova og Ingelin Bergvall – noe Caroline ser spesielt frem til.

 

- Jeg gleder meg masse til å jobbe med Glenn, og tett på Ingelin og Fidan den neste perioden og tror dette blir et helt fantastisk samarbeid.