Lærlingpatrulje2020

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Bilde av blant annet ungdomssekretær Fidan.
Noen av patruljedeltakerne i 2019.

LOs Lærlingpatrulje 2020

Høsten er kommet og LOs største aktivitet for å ivareta og sikre et trygt utdanningsløp for lærlingene står for døren. Mellom 2.nov- og 6.nov blir det arrangert LOs Lærlingpatrulje her i Agder.

I 2019 arrangerte LO sin aller første nasjonale Lærlingepatrulje og besøkte nesten 900 lærlinger i hele landet på sin arbeidsplass. Målet med patruljen er å snakke med lærlingene, finne ut hvordan de har det i læretida og dele informasjon om hvilke rettigheter og plikter de har. På den måten kan vi hjelpe lærlingene til å kunne få mest mulig ut av læretida og hverdagen de har på læreplassen.

Gjennom å delta på LOs lærlingepatrulje vil du lære mye om lover og regler innenfor arbeid og utdanning, samtidig som du får muligheten til å bli kjent med andre flotte ungdommer i LO-felleskapet. 

Helsemyndighetenes råd om smittevern vil bli fulgt, og LO tar selvfølgelig ansvar ovenfor deg og alle andre som skal delta på patruljen.

 

Vi kjører patrulje i uke 45 her i Agder.

Opplæring vil bli gitt, og det vil komme informasjon om dette senere.

 

Har du lyst til å delta og bidra til at lærlingene i Agder  får en litt bedre hverdag? Ta kontakt med ditt forbund, eller LOs ungdomssekretær i Agder  på epost: fidan.mamedova@lo.no