Frifagbevgelse vil ha dine meninger

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Bilde av journalist i Frifagbevegelse , Line Fausko
Leder satsingen: Line Fausko leder FriFagbevegelses satsing på å få flere arbeidsfolk i tale. (Bildet brukes med tillatelse fra Frifagbevegelse)

FriFagbevegelse vil ha meningene til arbeidsfolk

Lesere av FriFagbevegelse oppfordres nå til å sende inn sine kronikker til Line Fausko. Hun leder storsatsingen som skal løfte arbeidsfolks stemmer.

Vi vil ha færre politikere og forskere i debattspaltene våre! De skriver mye, men snakker på vegne av andre, sier Line Fausko som jobbet i NRK Ytring, før hun startet i FriFagbevegelse i vinter.

 

– De kronikkene som ble mest delt og lest på nett da jeg jobbet i NRK Ytring var skrevet av vanlige arbeidsfolk. For eksempel en om oljeskam, skrevet av en petroleumsgeolog, sier Fausko.

 

Kan få hjelp til spåkvask

Fausko forteller at hun hjelper til med å redigere og språkvaske underveis. Språket skal dermed ikke være et hinder for viktige meninger.

Vi har aldri takket nei til en kronikk på grunn av språket. Grammatikk og kommaregler hjelper vi til med. Det er innholdet som er viktigst. Vi kjører så mange runder som nødvendig, og ingenting blir publisert uten at kronikkforfatteren kan stå for innholdet.

 

LO Agder oppfordrer alle medlemmer til å komme med egne historier, det er stor mangel på historier fra vanlige folk.

 

Line Fausko kan nås på: debatt@lomedia.no eller 93018855

 

Her kan lese hele saken på Frifagbevegelse.

 

Saken er gjengitt med tillatelse fra journalist og Frifagbevegelse.