Sandra temaside

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

TemaSandra temaside

Helsepersonell frakter en syk mann på båre
Foto: Piero Oliosi/Polaris/NTB scanpix Helsepersonell i arbeid

Blir det samme som tittel, hvis man ikke skriver noe inn

Her skal det stå en kort ingresstekst. Denne er ikke synlig før man klikker seg inn på selve saken. Så det er ikke noen tegnbegrensninger.

Her kommer mer utfyllende tekst. Husk at header 1 allerede brukes, og at man derfor kan benytte header 2 uten av det vil irritere ev. xml og struktur på siden. Vil tro at SiteImprove heller ikke kicker på dette. I følge wiki på SiteImprove så ser det ut til at man må publisere siden før man kan benytte seg av funksjonene. Roboten trenger sikkert et sted å crawle før den kan gi tilbakemeldinger. Makes sense. Men det hadde vært veldig praktisk å kunne benytte seg av denne plugin-en før man publiserte selve siden. Så er det korrekt og bra før det i det hele tatt havner på nett.

The Siteimprove CMS Plugin allows you to order an immediate check of newly published content. Editors can fix errors to optimize content as soon as it has been published. (kilde: https://support.siteimprove.com/hc/en-gb/articles/115000074592-What-does-the-Siteimprove-CMS-Plugin-offer-)

Sandra mener:

  • Gratis HBO-nordic til alle
  • Ingen møter før kl. 0900.
  • Sol i hele juli. 

Kontakt

Nyheter om tariff 2020