Digital 21 - Læringsreiser

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Digital 21 – fra nasjonal strategi til tillitsvalgte på bedrift og virksomhet!

Webinaret 19.april kl. 9.00-9.40 åpner den første læringsreisen i digitale teknologier med spennende innledere som LOs spesialrådgiver Kjetil Staalesen og sekretariatsleder Trond Moengen fra DigitalNorway

Tillitsvalgt

LOs spesialrådgiver Kjetil Staalesen og sekretariatsleder Trond Moengen fra DigitalNorway deltok i utarbeidingen av den nasjonale digitaliseringsstrategien.

Hva la de vekt på i arbeidet og hvorfor? Hør Kjetil og Trond i samtale om muligheter og utfordringer i digitaliseringen av Norge. Webinaret 19.april 09.00-09.40 åpner den første læringsreisen i digitale teknologier. Du kan stille spørsmål til innlederne i chatten!

Meld deg på læringsreisen her hos DigitalNorway!

Læringsreisene er et samarbeid mellom LO og DigitalNorway og tilbys gratis til tillitsvalgte i LOs forbund ute på bedrifter og virksomheter.

Tilbudet omfatter fire ulike læringsreiser gjennom 2021. Denne første gir en grunnleggende introduksjon til utvalgte digitale teknologier.

Du mottar e-poster rett til deg med kursinnhold på nett og invitasjon til ekspert-webinarer. Du får en passe dose læring hver dag over en drøy uke.

En læringsreise krever ca. 6-8 timers innsats av deg totalt.

Ved behov om avklaring av fri til deltakelse og eventuell dekking av lønn, så tar du det opp med arbeidsgiver eller eget forbund på vanlig måte.

Webinarene som går på dagtid spilles inn slik at du også kan oppsøke de etterpå, når det passer deg. Du kan delta på bare en, eller alle fire læringsreisene. Det bestemmer du selv.

De handler om innføring i digitale teknologier, innføring i digital samhandling, Cyber-sikkerhet og til slutt partsdialog ved digitale endringer.

Neste læringsreise vil gi deg praktisk innføring i digital samhandling og starter 19.mai.

Dette er læringsreisen for deg som vil bli god på digitale workshops, webinarer og møteledelse!

Hvis du melder deg på den første læringsreisen, får du også invitasjon til denne.

Velkommen til nyttig kompetansepåfyll!

Kontakt