Sommerpatruljens informasjonstjeneste åpen

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Foto: Sandra Skillingsås/LO

Sommerpatruljens informasjonstjeneste åpen

Er du usikker på hva som skal stå i jobbkontrakten din? Lurer du på når du har krav på overtid? Nå er informasjonstjenesten til LOs sommerpatrulje åpen. Vi er klare til å svare på dine store eller små spørsmål.

Sommerpatruljen

I 36 år har LOs sommerpatrulje hjulpet ungdommer i sommerjobb. LOs Sommerpatulje informerer om hva du har rett på som arbeidstaker og om hvorfor det lønner seg å være medlem i et LO-forbund.

I en sommerjobb kan du møte på små eller store problemer, du kan ha spørsmål om hva som er rett eller galt eller du kan trenge veiledning. LOs sommerpatrulje er her for deg! 

Informasjonstjeneste åpen

Har du spørsmål om sommerjobben? Ring 416 16 666. Du kan og kontakte oss på Facebook, Instagram eller på e-post: sommerpatruljen@lo.no.

LOs sommerpatrulje har vært ute på veien også i sommer

I ukene 26, 27 og 28 reiste unge i LO rundt i landet og besøker ungdom i sommerjobb. 

- Det er en viktig jobb vi gjør, sier ungdomsrådgiver i LO og sommerpatruljesjef Bjarne Lagesen. 

- De siste årene har vi sett en økning i antall brudd på arbeidsmiljøloven, og det er ingen grunn til å tro at dette er bedre i år, etter over et år med pandemi. Vi bidrar til at ungdom ikke presses til å godta vilkår de ellers ville takket nei til, siden det er færre jobber å velge i og mer konkurranse. 

Det lønner seg å være organisert 

Selv om sommerpatruljen er ferdig med å gjennomføre besøk for i år, er ikke behovet for informasjon ut til unge arbeidstakere over. Det samme gjelder for arbeidsgivere. 

Vi anbefaler deg å organisere deg i et forbund i LO. Da har du noen i ryggen, dersom du skulle ha behov for hjelp eller råd når det kommer til arbeidsforholdet ditt.  

Meld deg inn i et LO-forbund i dag: 
https://www.lo.no/bli-medlem/ 

 


 

Kontakt