LOfavør - spare/refinansiere

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
LOfavør banner med teksten: Å stå sammen har alltid vært vårt sterkeste forhandlingskort. Grafikk.

På tide å tenke på boliglånsrenta igjen?

Vet du egentlig hva boliglånsrenta di er i dag? Det er det mange som ikke gjør. Men, det kan være penger å spare hvis du har vært boligeier en stund.

LOfavør

Har du eid boligen din noen år, er det god grunn til å ta en ekstra titt på boliglånsrenta di. Boligen kan ha steget i verdi siden du først tok opp boliglånet og du har antageligvis betalt en del ned på lånet også. Dette kan være faktorer som kan gi deg lavere rente og bedre betingelser, særlig hvis belåningsgraden har blitt lavere i forhold til verdien på boligen. 

For mange er det fort gjort «glemme» boliglånsrenta litt. Det er jo mye annet å tenke på når man eier: nødvendig vedlikehold, små og store oppussingsobjekter, nye møbler og andre ting på ønskelista – og alt annet hverdagen bringer med seg. Men, det kan være på tide å sjekk om det er penger å spare på lånet ditt. 

LOfavør har forhandlet for deg!

Nordmenn er tradisjonelt ganske konservative når det kommer til bank: vi vil helst ikke bytte bank og forhandler sjelden på låneavtalene våre. Men, det er nettopp det vi må bli flinkere til: snakke om renta med banken, for du skal ikke betale mer renter enn du må. Det er kanskje litt stressende og litt ubehagelig å skulle forhandle om boliglånsrenta? Da er fint å vite at LOfavør har forhandla for deg! - Vi har inngått en egen avtale med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN, som tilbyr svært gode renter over tid til deg som er medlem, sier Terje Olsson i LO.

Få hjelp på veien

Som medlem av et LO-forbund, får du også god hjelp av økonomiske rådgivere fra SpareBank 1. Det gir våre medlemmer en ekstra trygghet, fortsetter Olsson. Det er fort gjort å miste oversikten, og en rådgiver kan hjelpe deg å få god kontroll over økonomien din innen lån og forsikring. En rådgiver kan også bistå deg med andre sider av din privatøkonomi, som for eksempel å spare i fond eller legge en langsiktig pensjonsplan. Gjennom LOfavør får du rådene du trenger, og muligheten til å leve godt med boliglånet ditt.

LOfavør sine sider kan du lese mer om den nye fordelen din.