LOs sommerpatrulje i Vestfold og Telemark

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Tre deltakere i LOs sommerpatrulje
Tre deltakere i LOs sommerpatrulje

LOs sommerpatrulje i Vestfold og Telemark

I sommer skal LOs sommerpatrulje på veien for 39. gang! 24. – 28. juni patruljerer vi rundt i Vestfold, og 1. – 5. juli patruljerer vi i Telemark. Vi leter fortsatt etter flinke medlemmer og tillitsvalgte i alle aldre som vil bidra til et bedre arbeidsliv for unge arbeidstakere!

Siden 1985 har LOs sommerpatrulje reist rundt i landet og besøkt ungdommer i sommerjobben sin. Hensikten med LOs sommerpatrulje er å informere ungdommer om pliktene og rettighetene i arbeidslivet, organisere flere ungdommer i et LO-forbund, og hjelpe ungdommer som har utfordringer i jobben sin.

I fjor ble det for fjerde året på rad oppdaget en økning brudd på arbeidsmiljøloven. Mange unge har ikke fått informasjon om hvilke rettigheter og plikter de har i arbeidslivet. Da er det for mange utfordrende å vite hvilke vilkår de ikke skal akseptere. Derfor trenger vi at du blir med oss for å passe på at alt er som det skal være.

Ved å delta på LOs sommerpatrulje vil du bli kjent med mange andre ungdommer som er medlem i et LO-forbund, du vil lære mye om spillereglene i arbeidslivet, og du får være med i et viktig arbeid som bidrar til et trygt og godt arbeidsliv for ungdommer i Norge.

LOs sommerpatrulje krever ingen forkunnskaper for å delta og LO vil gi deg nødvendig kunnskap gjennom kurs i forkant av patruljen.

Gjenomføring av LOs sommerpatrulje i Vestfold og Telemark:

  • Gjennomføring i Vestfold: 24.-28. juni
  • Gjennomføring i Telemark: 1.-5. juli
  • Kurs i Tønsberg: 4. juni (to alternativ: klokka 12.00-16.00 eller 16.00-20.00)
  • Kurs i Porsgrunn: 11. juni (to alternativ: klokka 12.00-16.00 eller 16.00-20.00)
     

Påmelding finner du her!

 

Ta kontakt med ansvarlig ungdomssekretærer om du lurer på noe:

Eivind Yrjan Stamnes
Telefon: +47 412 31 941
E-post: eys@lo.no

Jonas Sahlin
Telefon: +47 952 78 961
Epost: jas@lo.no

Har du tips til steder vi bør besøke?
Tips LOs sommerpatrulje her!