Landsorganisasjonen i Norge

Foto: Trond Isaksen

Trygghet i privatlivet - forsikringer og fordeler

Det er mange fordeler å være medlem i et LO-forbund. På samme måte som LO beskytter deg på arbeidsplassen, er LOfavør-konseptet utarbeidet for å beskytte også i privatlivet.

Publisert 23.04.14, endret26.04.14

I dag kan forbundene tilby gode produkter med gjennomtenkt dekning som gir et helhetlig medlemskap. 

LOFAVØRS HJEMMESIDE - sjekk dine medlemsfordeler

LOfavør er navnet på fordelsprogrammet for de som er organisert i et LO-forbund. Med over 900 000 medlemmer har vi forhandlet frem gunstige og trygge avtaler. Noen av fordelene får du automatisk når du melder deg inn i et forbund. Andre fordeler ligger der som et tilbud du kan benytte hvis du vil. 

Som medlem får du fordeler innen bank, forsikring, juridisk bistand, hus og hjem, samt ferie og opplevelser. I tillegg til den kollektive innboforsikringen (Kollektiv Hjem) er det blant annet forhandlet fram skadeforsikringer med bedre dekning og personforsikringer med gode fordeler.

LOfavør eies fullt og helt av LO og forbundene. For å videreutvikle og utvikle nye produkter lytter vi til medlemmene, leverandørene og eksperter på forbrukerspørsmål. Vi fokuserer ikke nødvendigvis på å bli billigst, men best på kvalitet over tid. 

Flere aktuelle saker

Se alle artikler